Kým iní obhliadajú, my upratujeme

Čítaj viac v kategórii Upratovacia služba

Často sa stretávame s otázkou, ako je možné, že my obhliadku bytu pred upratovaním bytu nepotrebujeme, zatiaľ čo iné upratovacie firmy ju priam vyžadujú. Odpoveď je jednoduchá. My vieme, čo robíme. 


Počas niekoľkoročnej praxe v poskytovaní profesionálnych služieb sme len v Bratislave upratali už viac ako 1 300 domácností. To je dosť veľké číslo na to, aby sme vedeli určiť, ako dlho nám bude upratovanie trvať a na základe toho vám vypočítať pevnú sumu. Ako pri tom postupujeme? 

Dôležitá je pre nás rozloha vášho bytu 

Čo najskôr od doby, ako prejavíte záujem o naše služby na našej internetovej stránke, vám zavoláme, aby sme zistili čo najviac informácií o vašich požiadavkách.
Najdôležitejšou informáciou pri naceňovaní je pre nás rozloha bytu. Na základe rozlohy totiž vieme určiť ako cenu, tak aj odhadovaný čas upratovania a počet ľudí, ktorí budú pri upratovaní potrební. Keďže už na pôde upratovania pôsobíme nejaký ten čas, vypracovali sme si štatistiku toho, ako dlho nám upratovanie bude trvať a čo všetko je potrebné v domácnosti urobiť.

Image title

Cena

Záleží na tom, aby sme svojim klientom poskytli čo najkvalitnejšie služby. Aby sme vám vedeli poskytnúť slžuby, ktoré splnia vaše očakávania a budú pre vás i výhodné, potrebujeme informácie o tom, v akom stave je vaša domácnosť. To znamená, či ide o byt po prestavbe, o novostavbu, alebo je tam i odpad na odvoz.
Taktiež je pre nás veľmi dôležitou informáciou to, či pôjde o upratovanie pred sviatkami, malé upratovanie alebo hĺbkové čistenie, pri ktorom chcú naši klienti často aj dezinfekciu chladničky či odmastenie sporáka. Všetky tieto informácie spolu s rozlohou bytu sú pre nás pri tvorbe ceny kľúčové. Na rozdiel od iných upratovacích firiem však nepotrebujeme byt vidieť, aby sme čas a cenu určili presne.  

Image title

Navštívime vás len keď k vám ideme upratovať

Keď sme získali všetky potrebné informácie, zostavíme profesionálny tím z našich pracovníkov, ktorí k vám príde buď jednorazovo pri väčšom upratovaní, alebo pravidelne. Nemusíte sa obávať, že by niečo neupratali tak, ako by mali.V prípade, že nebudete spokojní s ich prácou, garantujeme vám nápravu na naše náklady. Pre vašu i našu spokojnosť však robíme všetko, čo je v našich silách, aby žiadna náprava potrebná nebola. :)

S nami ušetríte nielen čas, ale aj peniaze

Tú najhlavnejšiu výhodu nášho systému upratovania sme spomenuli hneď v úvode nášho článku. Zatiaľ čo iní obhliadajú a naceňujú, aby sa náhodou neukrátili o nejaký ten cent, my už dávno upratujeme. Často sa tiež stretávame s tým, že si dá upratovacia firma preplatiť aj cestu za klientom, čo u nás neprichádza do úvahy. Klientovi tak šetríme nielen čas, ale aj peniaze. 

Zaujíma vás, ako upratujeme? Chcete sa nás opýtať ešte niečo viac? Napíšte nám svoju otázku do komentára pod článkom a my vám veľmi radi odpovieme. :) 

Páčil sa vám tento článok? Zdieľajte ho!

Sledujte nás na Facebooku