"Nikdy som sa nestretla s tým, že by niekto ponúkal ako výhru upratovanie"

Čítaj viac v kategórii Upratovacia služba

S predsudkami voči upratovacím službám sa stretávame často. Raz ide o strach z toho, že si človek do bytu pustí cudzieho človeka, inokedy je to hanba pred známymi, že sa o vlastnú domácnosť nevie postarať sám. My však predsudky búrame a dôkazom toho je aj naša víťazka o upratovanie zdarma. Čo myslíte, presvedčili sme ju o našich kvalitách? Dočítate sa v našom článku. 


Image title

Petra Galvankova, naša víťazka, sa k súťaži o upratovanie zdarma dostala cez Facebook, kde sme ju aj usporiadali. Čím ju zaujala? “Nikdy som sa nestretla s tým, že by niekto ponúkal ako výhru upratovanie. Zaujalo ma to,” hovorí. Priznáva, že služby upratovacej firmy ešte nevyužila. Jednak jej to nikdy nenapadlo a zatiaľ stíhala vždy upratovať sama. “Dobrých ponúk na upratovanie je málo,” dodala navyše. 

Boj s predsudkami 

Aj napriek tomu, že sama predsudky voči upratovacím firmám nemala, jej známi mali na vec trochu iný pohľad. “Keď som povedala niekomu známemu, že sme vyhrali upratovanie, tak mali také ohlasy, že by si do bytu nezavolali nikoho cudzieho. Báli by sa, že niečo ukradne,” priznáva. Do svojho bytu nás neprijala s veľkými očakávaniami, no o to viac sme ju mohli prekvapiť. “Najviac som bola prekvapená asi rýchlosťou. Keby som to, čo ste tu upratali vy, mala urobiť sama, tak by som to nedala v takom čase ako vy. Páčilo sa mi aj to, ako umyli okná. Ja by som lepšie byt nevydrhla,” hovorí s úsmevom. 

Image title

Darujeme vám čas

Petra počas upratovania oddychovala v pohodlí svojho domova a sledovala, ako to našim pracovníkom ide. Ako upratovanie prebiehalo? “Nechala som ich robiť, chvíľu som mala aj nohy vyložené. Keď potrebovali niečo spratať z poličky, tak som im to uvoľnila, ale inak som ich nechala, nech robia a nemotala som sa im do remesla.” Čas, kým sme sa starali o jej domácnosť my, využila oddychovaním, čítaním knihy a vybavovaním e-mailov. 

Image title

A čo hovorí na našich zamestnancov a ich prístup? “Ja som bola spokojná so všetkým, aj s prístupom. Boli slušní. Určite vás doporučím aj ďalej.” 
Spätnú väzbu na našich zamestnancov zisťujeme u každého nášho klienta, čím môžeme odsledovať  nielen kvalitne odvedenú prácu, ale aj profesionálny prístup. 

Image title

Pomoc s uprataním pred oslavou sa zíde

S našou prácou bola Petra podľa jej slov maximálne spokojná, no presvedčili sme ju, aby naše služby využila aj v budúcnosti? “Určite. Využijeme ich ešte minimálne pred väčšou oslavou alebo pred Vianocami,” prikyvuje hlavou. 

Chystáte sa aj vy usporiadať väčšiu oslavu alebo potrebujete pomôcť s generálnym upratovaním? Využite naše služby jednorazového upratovania a my vám garantujeme minimálne takú spokojnosť, s akou nás odprevádzala naša víťazka Petra. 

Objednať jednorazové upratovanie

Páčil sa vám tento článok? Zdieľajte ho!

Sledujte nás na Facebooku